Ателие

Етрополка участва в рок и джаз групата Chase Grace

17-годишната Ирина Пешева е амбициозна етрополка, която жъне успех след успех в музиката.

Седемгодишна започва да пее във вокалната група на известната певица Вили Рай и да свири на пиано в школата на Цецка Николова към НЧ „Тодор Пеев-1871“. Явява се на множество концерти и покорява сърцата на публиката. Големият й успех на сцената идва, след като заминава да учи средното си образование в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи (НПГ по КТС) – гр. Правец. Там я канят за вокалист в групата Chase Grace, която изпълнява предимно рок и джаз музика.

Групата е създадена от още четирима младежи на 16 и 17 години – Йоанна Иванова от гр. Правец, Цветомир Иванов от гр. Севлиево и Вихрен Пиронски и Александър Цанков от гр. Ботевград. Всички те учат в НПГ по КТС и ги обединява любовта към музиката. Едва няколко месеца след като основават групата, започват да ги канят за участия в гр. София, където публиката ги адмирира.

„Благодарна съм на моя учител от гр. Етрополе г-н Иван Котев. Той ме научи да свиря и на китара и ме насърчи да участвам в музикалната група“ – споделя вокалистката Ирина Пешева.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button