На хората

Да спечелим обичта на децата и доверието на родителите

Латинка Иванова, директор на Детска ясла „Патиланци“

Директор съм на детската ясла повече от 10 години. За тези години с много труд, търпение и обич преобразихме образа на детското заведение и превърнахме детската ясла в красива, модерна, уютна, съвременна сграда, в която отглеждаме, възпитаваме и обучаваме най-малките жители на гр. Етрополе. Всеки успех, реализиран план или мечта, всяка благодарна дума от родител, всяка доволна и спокойна майка, поверила детето си в най-добрите ръце, ми дават ново вдъхновение за следващия ден. Най-големият успех за мен е да спечелиш обичта на децата и доверието на родителите.

За мен децата са всичко. Трябва да им се дарява много обич от всички членове на колектива. Всички дават много от себе си, за да бъдат тези малки крехки дечица такива, каквито искаме да ги виждаме пред себе си: здрави, спокойни и щастливи, весели и общителни.

Желая на целия колектив на детската ясла, на нашите малки и пораснали възпитаници, преминали през малката приказна пътечка на ДЯ „Патиланци“ и на техните родители много здраве, много любов, нестихващ ентусиазъм. Нека правим само добро, то винаги води към успех. Нека не забравяме, че всяка възраст има своето очарование, но по-очарователно от детството няма! Оскар Уайлд е казал: „Най-верният път, който ще направи децата добри, е да ги направим щастливи”. Това е и нашата мисия: Да направим децата щастливи!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button