На хората

Цветелина Цветанова: Нужно е обновяване на инфраструктурата

Кандидат за кмет на кметство Лъга с №68

Цветелина Цветанова е кандидат за кмет на кметство Лъга с №68 от Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“)

 Цветелина Цветанова е инженер еколог, бакалавър по специалност „Екология и опазване на околната среда“ от МГУ „Св. Иван Рилски“. Семейна с две деца.

–  Г-жо Цветанова, защо се кандидатирате за кмет на Лъга?

– Искам да помогна  на общината, а и на цялата страна да възобновим хубавите български села, които имаме.

Кои са основните проблеми на с. Лъга?

– Основен проблем е водопроводът. Многократно са правени опити да се възобнови, дори частично, но за съжаление – безуспешно.  При една по- силна струя тръбите се пукат. Водопроводната мрежа трябва да се обнови цялостно. Има и проблеми с тока, често има аварии и може да се получи токов удар. Важно също така е да се почистят улиците и тротоарите. Належащо е да се обнови маркировката им, иначе има рискове от ПТП, защото видимостта е силно намалена. Трябва да се обнови пенсионерският клуб – той е радост за жителите на селото.

Каква е визията Ви за развитие на с. Лъга?

– Обновяване на инфраструктурата. Изграждане на още един пенсионерски клуб, защото в момента има само в едната част на селото, а в другата, която е доста отдалечена – няма. Важно е  в селото да  има лекар, обслужващ хората, които живеят там.

Защо да гласуват гражданите за Вас?

– Обещавам да се боря за всеки един от тях, за решаването на проблемите на всеки един човек, които зависят от местното самоуправление. Ще ги изслушвам. Мога да помагам за ежедневния им живот. Хората ме познават и се надявам, че съм успяла да спечеля доверието им.

Кое е първото нещо, което бихте направили, ако станете кмет?

–  Ще организирам кампания за подновяване на маркировката в селото. Със сигурност ще направя сбирка с населението, за да решим заедно в каква посока да вървим за нашето благоденствие.

Местни избори 2023: Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button