На хората

Гинка Цолова: Ще помагам на хората

Кандидат за кмет на кметство Брусен с №68

Гинка Цолова е кандидат за кмет на кметство Брусен с №68 от местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“)

Гинка Цолова е пенсионер. Завършила е икономически техникум, специалност „Икономика на промишлеността“, гр. Червен бряг. Била е кмет на с. Брусен. Семейна с едно дете.

Г-жо Цолова, защо се кандидатирате за кмет на с. Брусен?

– Защото не искам и не мога да гледам как се изсича общинската гора! Ежедневно десетки камиони с дърва и трупи се изкарват от селото, в резултат на което питейната вода е мътна. Не искам да си представям какво ще бъде през есента и зимата, когато започнат обилните валежи. Пътищата се разбиват, мостовете пропадат. Не са пригодени за тежките камиони. Трябва някой да сложи край на това погубване на с. Брусен.

Много ми се иска с. Брусен да стане чисто и приветливо място за всички свои жители и гости. Да няма боклуци по улици и градинките. Бих искала в парка на паметника да се засадят отново борчета, тъй като старите бяха изсечени и паркът е оголен.

Искам да се почисти речното корито, за да няма  наводнения! Да се поддържа гробищния парк. В селото има две–три улици, които трябва  непременно да бъдат асфалтирани. Медицинско обслужване имахме всеки вторник, вече нямаме редовно, защото пациентите са малко.

–  Първото нещо, което ще направите, ако бъдете избрана за кмет на с. Брусен?

–  Ще стопирам поголовната сеч! След това ще се заема с другите проблеми. Вече съм била кмет на селото. Хората ме познават и ми имат доверие. Знаят, че съм отдадена с цялото си сърце и ще им помагам.

Местни избори 2023: Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button