Общината

ОбС – Етрополе с двама нови съветници и седем комисии

На последното за 2023 г. заседание на Общински съвет-Етрополе на 28 декември  положиха клетви за общински съветници Силвия Недкова от МК „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“) и Димитър Димитров от МК „Коалиция Левицата“ (ПП „ЗС Ал. Стамболийски“).

Силвия Недкова заема мястото на Ивайло Георгиев от МК „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“), който е назначен за заместник кмет на Община Етрополе.

В дневния ред на сесията бе включена и точка за избор на ръководство и членове на постоянните комисии. Бяха определени 7 комисии.

Председател на Комисията по бюджет, финанси, икономически дейности, общинска собственост е Евгени Илиев, на Комисията по териториално и селищно устройство, програми и проекти  – Венета Гергова, на Комисията по здравеопазване, социални дейности и трудова заетост – Пламен Патев, на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта, спорта, туризма и околната среда – Тодор Василев, на Комисията по образование, култура и духовни дейности – Мила Манчева, на Комисията по законност, административно управление и обслужване на населението – Кристина Савова-Димитрова. Създава се постоянна комисия към Общински съвет-Етрополе във връзка със Закона за противодействие на корупцията с председател Цветолюб Пенчев.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button