Бизнесът

Елаците-Мед зарадва бившите си служители за Великден

 Радвам се, че се пенсионирах във фирма на проф. Вутов. Той никога не ни забравя“, казва Цветолюб Василев

Елаците-Мед АД за поредна година зарадва своите пенсионери с финансова помощ за Великден. Над 530 бивши служители от Рудодобивния комплекс от Етрополе отново почувстваха грижата за тях.

Всяка година дружеството дарява на своите пенсионери финансови средства или хранителни продукти за празниците. По този начин работодателят благодари на всички хора, допринесли за развитието на предприятието.

Бившият главен еколог на Елаците-Мед АД и бивш председател на КНСБ инж. Пенко Нинов е пенсионер от 2022 г. „Проф. Цоло Вутов е единственият работодател в България, който не забравя пенсионерите от компанията и винаги намира начин да им покаже признателността си и уважението си към тях. Финансовото стимулиране е помощ за всеки един от хората“.

„Няма пенсионер, който да не се радва на тази подкрепа. Собственикът се грижи от сърце не само за настоящите служители, а и за хората, работили преди в компанията“, споделя Тодор Иванов, бивш булдозерист с над 20 години стаж в Елаците-Мед.

„Всяка година получаваме подкрепа за празниците, но по-важното за нас е, че сме ценени, дори след като не сме част от дружеството“, споделя Евгения Петрова. Тя е работила 15 години в стола на рудника и няколко години във взривната фабрика.

Цветолюб Василев е работил 33 г. като шофьор на камион в рудника. От две години е пенсионер: „Радвам се, че се пенсионирах във фирма на проф. Вутов. Той никога не ни забравя и може да посрещнем по-добре празника“, споделя той.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button