ОбщинатаТревоги

Владимир Александров обсъди проблемите със спорта и образованието с ресорните министри

На срещата присъстваха Любомир Ганев и Христо Стоичков

Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров проведе работна среща с Министъра на младежта и спорта г-н Димитър Илиев, с Министъра на образованието и науката г-н Галин Цоков, с президента на Българска федерация по волейбол Любомир Ганев и с  Христо Стоичков.

Владимир Александров запозна присъстващите с проблемите, с които се сблъсква относно спорта и образованието и изрази желанието си за тяхното развитие. Христо Стоичков изказа намерението си да работи в партньорство с Община Етрополе и да помага за развитието на футболната детско-юношеска школа в града. Г-н Илиев обеща пълна подкрепа от страна на Министерство на младежта и спорта.

От своя страна Любомир Ганев изрази високата си оценка към мъжкия волейболен отбор на Етрополе и заяви, че волейболистите имат реален шанс да се превърнат в един от най-добрите отбори в страната.

Министърът на образованието и науката г-н Галин Цоков поздрави кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров за добре поддържания и съвременен училищен плувен басейн към СУ „Христо Ясенов“.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button