Бизнесът

Вълнуващ празник за децата на Група ГЕОТЕХМИН

Основателите на Благотворителна програма „Българските добродетели“ подариха вълнуващ празник за децата на Група Геотехмин по случай Международния ден на детето. Стотици усмихнати момчета и момичета заедно със своите родители, баби или дядовци се забавляваха на територията на ProAuto в гр. Етрополе. Пространството се превърна в красива сцена за игри, танци и песни.

 Водени от стюардеса и стюард, малките участници „полетяха“ в околосветски маратон и обиколиха 5 държави от различни континенти. Научиха любопитни факти и преживяха чудесни приключения – от състезание за построяване на пирамида с чаши и носене на вода до волейбол с плажни кърпи и водни „бомби“.  За най-малките имаше детски кът, а по-големите твориха в арт ателие за картички и рисуваха в зона за хвърчила. Когато се „върнаха“ от пътешествието в България, отборите получиха със сертификати.

 За всички деца имаше подаръци и лакомства от организаторите – дружествата Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг. А партньорите на празника – Сдружение „Клуб на миньора“ при Елаците-Мед и Клуб „Спорт и здраве“ – Етрополе, организираха викторина с различни по сложност въпроси. Владимир Александров, председател на миньорското сдружение, подари раници па победителите.

 Празникът завърши с вълнуващите изпълнения на чаровната и талантлива поп певица Дара Екимова, която пя заедно с децата и им раздаде автографи.

Служители от компаниите споделиха, че празникът е донесъл много радост и за родителите, защото са имали възможността да общуват със свои приятели и колеги.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button