Общината

Нешка Робева: Подкрепям Владимир Александров, впечатли ме с опита и програмата си!

– Г-жо Робева, защо решихте да подкрепите Владимир Александров за кмет на община Етрополе?

– На първо място той е млад човек, активен човек. Иска да направи добри неща за общината, в която работи и живее. По принцип ние вече се опарихме с млади хора, които само казват „ще, ще, ще“ и нищо не правят, но това е човек, който има натрупан опит не само като общински съветник, а и като ръководител на една огромна група хора в голямо предприятие. Подкрепям Владимир Александров, първо, защото е обърнат с лице към културата, към спорта, към това България да добие един нов облик. Затова го подкрепям! И пак ще кажа – не подкрепям всеки млад човек! А тези, които имат опита, знанията и които могат!

– Какво в неговата предизборна програма най-много Ви впечатли?

– Ако трябва да говорим и да доказваме, че сме европейци, виждате какво става с всичките зелени сделки, с това, че ние наистина застрашаваме планетата си, най-много ме впечатли пречиствателната станция за питейна вода, която той обещава да направи.

На второ място, живеете в прекрасен град. Малък, но прекрасен. Природата е невероятна. Присъствах тук на празника на миньора и наистина се любувах на тази планина. Така, че Владимир Александров много правилно се е ориентирал към туризма – може да се развие успешен туризъм.

– Защо, според Вас, хората трябва да гласуват за него?

– Вижте, светът навлиза в рецесия, без значение дали има войни или не, пандемия или не, светът наистина навлиза в рецесия. За всички е изключително важно запазването на работните места. Етрополе е град с малка безработица. Това е град, в който във всеки дом има по работещ, така че това трябва да бъде на първо място – запазването на работните места, пречиствателната станция и развитието на туризма! Аз вярвам, че Владимир Александров ще осъществи изцяло програмата си и твърдо заставам зад него!

Местни избори 2023. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Текст: Сибила Кусева

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button