Бизнесът

Комплекс „Етрополия“ в Топ 10 тризвездни градски хотели

Етрополският Комплекс „Етрополия“ бе класиран в категорията „Топ 10 тризвездни градски хотели в България“ на индекса „Топ 100 най-добри хотели в България 2023“.

Наградата бе връчена на управителя г-н Денис Ненчев на официалната церемония, която се състоя в София.

„Това е изключително ценна награда за нас, тъй като е присъдена въз основа на оценката на нашите гости от цял свят, направили резервация през сайтовете booking.com, trivago,  tripadvisor, pochivka.bg и др..за което искрено им благодарим. Тя отразява доверието им към нас и засвидетелства старанието на целия екип да предоставя професионално обслужване. Благодаря на екипа от професионалисти, с които работим, защото без тяхна помощ нямаше да постигнем тези успехи“, заяви г-н Ненчев.

В Комплекс „Етрополия“ се наблюдава засилен интерес към различни видове туризъм. Предвид природните дадености на региона и отличната база на „Етрополия“ се акцентира върху туристически продукти, изградени в продуктова ниша, свързана със спортен и развлекателен туризъм. Храните и напитките се селектират от Шеф Милен Панев и са на изключително високо ниво, съобразени с вкусовите предпочитания н гостите.

Целта на индекса TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023 е да бъдат отличени хотелите, постигнали и запазили през годината най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите си. Класацията ТОП 10 на най-добрите тризвездни градски хотели в България отличава 10 хотела в тази категория, постигнали и поддържащи най-високо ниво на удовлетвореност на гостите през изминалата година.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button