Месецът в снимки

„Балканска младост“ ще заплени сцената на НДК на 22 юни

Вече са ясни имената на десетте ансамбъла, достигнали до финалния етап, който ще се проведе на 22 юни по случай Деня на българския фолклор. Сред тези елитни участници е Танцов ансамбъл „Балканска младост“.

Техният изключителен талант и дългогодишен труд ги доведоха до това престижно класиране в популярния конкурс „Топ 10 Български танцов фолклор“.

„Балканска младост“ е част от НЧ „Тодор Пеев – 1871″ и под ръководството на г-жа Калинка Пушкарова ансамбълът винаги носи и предава на публиката богатството на българската култура и традиции. „Балканска младост“ се гордее със своите 78 години история и успехи и се надява на 22 юни да запише нова страница в своята книга.

Повечето жители не крият емоциите си от успеха на „Балканска младост“. Все повече хора купуват билети, за да си осигурят място и да бъдат част от този изключителен спектакъл. В момента дори тече организиране на автобуси към НДК, като хората се обединяват, за да подкрепят своите любими танцьори. Тяхната подкрепа е също толкова важна, колкото и усилията на самия ансамбъл, и те с нетърпение очакват да видят изпълнението.

Организаторите гарантират, че финалът ще бъде изпълнен с много изненади и интересни гости. Участниците ще излязат на сцената на Зала-1 на НДК анонимно. Тайната за това под кой номер ще танцува всеки ансамбъл ще бъде разкрита в последните минути на финала, за да може да се запази елемента на изненада както за участниците, така и за зрителите.

Текст: СИМОНА БОРИСОВА

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button