На хората

Пет маршрута за разходка с АТВ 

„Комплекс „Етрополия“ предлага още една нова атракция – разходка с АТВ-та по пет маршрута“, съобщи управителят Денис Ненчев. Те са различни по трудност и се определят спрямо броя и опита на групата.

„Желаещите могат да направят разходка с пет нови машини, които са 4×4 с автоматична скоростна кутия, лесни са за управление и разполагат с всички системи за защита и проходимост“, обясни Ненчев. АТВ-та са двуместни и комфортни. Максималната им товароносимост е 180 кг. Преди да тръгнат по маршрута, на клиентите се провежда инструкция по безопасност. От комплекса осигуряват нужната екипировка и, по желание на клиента, изготвят планинска застраховка, която се заплаща допълнително.  Възможно е организиране и на пикник в планината. Прави се допълнителна уговорка по телефона в деня преди самия преход.

Клиентите могат да изберат за своето забавление пет маршрута. Първият е панорамна обиколка на язовира, вторият – до водопада и манастира, третият – до античното селище „Св. Атанас“, където се прави панорамна обиколка. Четвъртият маршрут е до хижата и ски писта „Стражата“ – отново с панорамна обиколка. А петият маршрут – до връх Баба с панорамна обиколка.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button